Здраве и енергия за всеки ден

Продукти

Филтри

Категории

Вид

Biotica

Biotica Изображение

Фармацевтичната компания „Мегасмарт“ е един от ясно изявените лидери в областта на хранителните добавки и функционални храни. Над 59 препарата, със собствен почерк и стил, сериозни научни разработки и поглед в бъдещето, към медицина, която смело може да бъде наречена „алтернативна“. Тя не пречи, а подпомага конвенционалните подходи в лечението на много от фаталните болести на съвремието.

Ние печелим своите клиенти от цял свят, благодарение на високата ефективност на продуктите ни, стимулиращото им действие върху човешкия организъм и липсващите странични ефекти. Наши партньори са международни компании, с дългогодишен опит и доказан професионализъм. За капсулиране на субстанциите, ние се доверяваме на професионализма на фармацевтичния гигант – заводите Capsugel в Colmar, Франция. Capsugel е основана в САЩ през 1895г. и има богат опит в производството на капсули. За нас здравето е основен ключ към щастлив и пълноценен живот. Политиката ни е фокусирана изцяло към иновативните подходи в съвременната фитотерапия.

Съставките за нашия успех са 100% органични, произведени и добре съхранявани под строг контрол спрямо изисквания на контролните органи за производство и продажба на хранителни добавки. Всички наши продукти са изготвени, чрез най-високите съвременни технологиии с отговорната грижа към околната среда, без компромис в качеството на изходните субстанции.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Biotica

Фармацевтичната компания „Мегасмарт“ е един от ясно изявените лидери в областта на хранителните добавки и функционални храни. Над 59 препарата, със собствен почерк и стил, сериозни научни разработки и поглед в бъдещето, към медицина, която смело може да бъде наречена „алтернативна“. Тя не пречи, а подпомага конвенционалните подходи в лечението на много от фаталните болести на съвремието. Ние печелим своите клиенти от цял свят, благодарение на високата ефективност на продуктите ни, стимулиращото им действие върху човешкия организъм и липсващите странични ефекти. Наши партньори са международни компании, с дългогодишен опит и доказан професионализъм. За капсулиране на субстанциите, ние се доверяваме на професионализма на фармацевтичния гигант – заводите Capsugel в Colmar, Франция. Capsugel е основана в САЩ през 1895г. и има богат опит в производството на капсули. За нас здравето е основен ключ към щастлив и пълноценен живот. Политиката ни е фокусирана изцяло към иновативните подходи в съвременната фитотерапия. Съставките за нашия успех са 100% органични, произведени и добре съхранявани под строг контрол спрямо изисквания на контролните органи за производство и продажба на хранителни добавки. Всички наши продукти са изготвени, чрез най-високите съвременни технологиии с отговорната грижа към околната среда, без компромис в качеството на изходните субстанции.
Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!